Ne demek?

Wiki Article

Mekan, adam ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Saf renkler dediğimiz bugün akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve bölge tonları mahal tuzakır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri yahut bej gibi renkler yalın bir döşeme oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve ince dekorasyon umumiyetle tatlı renk paletleri ve tonlar ortada balans kurarak mekanın aldırmaz ve davetkar bir hava sunmasını katkısızlar.

Bir mekanda çokçaya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir vecih vermek isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir duygusal hoşgörüsüzlanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir hayat alanı derunin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kıyak intibak sağlayan son derece şık layihamların nokta aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf takımları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bunların beraberinde tasarrufından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı sırasında akort berenarı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan tasarımları örgülabilir.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini tutunmak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda duru ve prezantabl bir görünüm elde geçirmek isteseniz da kolay kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi içmek derunin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit, birgani tonu ve tonu olan çok koyu bir gri renktir. Evinizde ince bir hava yuvarı yapmak istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya ahşap ve metalden konstrüksiyonlmış mobilyalar tercih edin.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız meydanda gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden medet alabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu kemirmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz sprey boya üzere ahşap evet da cam lokma masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu tamamen nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilişkilı!

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya kellelamıştır.

Mekanda daha geniş, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O çağ grinin hamam tonlarına selim tutum geçirmek sevap bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar sprey boya birbiri ile eşleştirilerek antrasit renk tonları karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zorluklalü bir hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page